Flera sidor av oss

Boktitel: Flera sidor av oss
Författare: Karin Wallén


Nyårsafton 1999 – millenieskiftet. Tre helt olika personer. Mirja – fd såpaskådis som är på en stor fest i Gamla stan. Stående uppe på takterrassen funderar hon över livet och ser något som chockar. Erik – som blivit lämnad av sin fru och nu mera delar på vårdnaden om sonen Filip, firar nyåret på annat håll i Stockholm. Monika – den pensionerade domaren firar hemma i sällskap av sin hund och som går och lägger sig före tolvslaget.
Det är dessa tre personer som vi får följa under det kommande året. Tre personer som är helt omedvetna om att deras liv på olika vis kommer att flätas samman…

Hur ska jag beskriva boken…? En riktig nostalgitripp! Den var både underhållande och samtidigt fängslande att läsa. Gillade att följa deras trassliga väg under millenniets första år. Snyggt uppbyggd och handlingen var lätt att komma in i. En riktigt trevlig läsupplevelse och hög igenkänning på olika händelser under början på 2000-talet. Vemodig berättelse men samtidigt hoppfull.
Mitt betyg: 🎉🎉🎉🎉 (4/5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s