Jul i strandhuset

Bok: Jul i strandhuset
Författare: Veronica Henry
Genre: Feelgood

Lizzy Kingham älskar julen, men när familjen överlämnar allt åt henne att fixa och förbereda så får hon nog och beger sig iväg till väninnans strandhus. När familjen hemma i Pepperpot cottage upptäcker att Lizzy är borta så blir de desperata. Utan varken någon ledtråd eller mobil, kommer de hitta henne i tid? För julen blir ju inte densamma utan henne…

Jag gillar Veronica Henrys sätt att beskriva miljöer i engelska småbyar. Relationer har ofta ett stort fokus i Veronicas böcker och hon väver in karaktärer och deras olika livsöden i handlingen på ett snyggt sätt. Jul i strandhuset är en mysig, julig feelgood som går fint att läsa även efter jul. Älskar omslagen på hennes böcker!
Mitt betyg: 🌟🌟🌟🌟 (4/5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s