Bara på besök

Författare: Beth O’leary
Genre: Feelgood

Leena, 30 år lever för sitt arbete men en dag brister det. Leenas snart 80-åriga mormor, Eileen har blivit lämnad av sin man och längtar efter en ny chans till kärlek. De båda kvinnorna bestämmer sig för att byta boenden och liv med varandra under dem två månader som Leena är tjänstledig. Men det är inte helt enkelt att vara på besök i den andres liv…

Den här boken gillade jag, det är en fin feelgoodroman. Handlingen var lätt att komma in i och jag fastnade direkt tack vare dem målande karaktärerna och miljöbeskrivningar. Roligt att ta del av olika generationer och deras syn på livet. Nu måste jag läsa ”Sambo på försök”.
Mitt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5

En fin feelgoodroman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s