Än sjunger hon inga sånger

Författare: Susanne Fellbrink.

🎵

Cilla arbetar som nattreporter på Sundsvallstidningen och försöker få ihop vardagspusslet med två små barn och en man som studerar på annan ort. Cilla som lever för musiken, satsar och drar ihop ett gäng för att starta en showgrupp. Samtidigt sker överfall på kvinnor och plötsligt börjar Cilla känna sig övervakad i sitt eget hem…

🎵

En spännande deckare där man bland annat får följa Cillas vardag och hennes strävan efter att kunna leva på musiken. Men då och då under handlingens gång så går en ilning längs ryggraden… Jag får absolut mersmak och vill läsa fortsättning!

Mitt betyg: 3,5/5

🎶

En tanke på “Än sjunger hon inga sånger”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s