Ett litet steg på vägen

Boktitel: Ett litet steg på vägen

Författare: Jenny Fagerlund

🍁

Efter omorganisation på arbetet så får Stella i uppdrag att göra ett reportage om ett nyrenoverat hotell i fjällen. Hon är osäker och tvekar till en början men tar sen jobbet. Med sig på resan har hon sonen Felix som har det tufft i skolan och Stella hoppas att en paus ska göra de båda gott. Det blir två veckor fyllda med aktiviteter men också mycket funderingar och varför ringer Stellas chef och kräver uppdateringar hela tiden?

🍁

Det här är tredje boken jag läser av Jenny Fagerlund och jag har gillat dem alla. I boken skildras den känsla av maktlöshet som en förälder kan känna när ens barn inte mår bra. Stella tyckte jag var lätt att tycka om. Hon och Felix pappa är separerade och han bor utomlands. Trots att han fysiskt inte är där så får han vara delaktig i Felix uppväxt eftersom Stella låter honom vara involverad. Det tycker jag är en fin och stark egenskap.

Det är också härliga miljöbeskrivningar (jag älskar att spendera tid i fjällen!).

Mitt betyg: Charmig bok med ett djup.

🍁🍁🍁🍁 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s