Harpsund tur och retur

Under en oförglömlig middag fattar tre kvinnor ett beslut som påverkar den politiska makten i landet. Den nuvarande statsministern har aviserat sin avgång och det finns inte längre bara en given efterträdare. Kvinnorna som redan sitter på toppositioner går nu samman, med det uttalade målet att förändra den politiska spelplanen.

Ute i landet mullrar det av en helt ny kraft den familjeägda storbankens besked om nedläggning av ett stort antal bankkontor drabbar förstås landsbygden. Det dröjer inte länge förrän kraften hos medborgarna växer, människor förenas i en stor sammanslutning i kampen för att hela landet ska få leva.

En mycket aktuell spänningsroman så här i valtider om politiskt maktspel. Per Schlingman har bl.a. arbetat som partisekreterare vilket märks när man läser boken, han är insatt i ämnet och det gör att handlingen känns trovärdig. Händelser och intriger upplevs som nåt som kan hända i verkligheten.

Boktitel: Harpsund tur och retur

Författare: Per Schlingmann

Förlag: Piratförlaget

Utgiven: augusti 2018

Bettansboktips betyg: 3,5 / 5

Boken finns bl.a. på Bokus , Adlibris , Akademibokhandeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s