Falska vänner

Fem kvinnor ger sig ut i vildmarken. Bara fyra kommer tillbaka.

Fem kvinnor ger sig ut på vandring i vildmarken, som en övning i teambuilding. Tidigt i boken så får man reda på att en av kvinnorna, Alice, har försvunnit. De andra kvinnorna kommer tillbaka och är rejält omskakade. Poliskommissarien Aaron Falks kopplas in i sökandet. Aaron håller även på att utreda företaget som kvinnorna jobbar på. Vad har egentligen hänt under vandringen? Förhören som poliserna håller med kvinnorna frambringar hemligheter, lögner och svek.

Tiden rinner iväg, var är Alice…? 

Det här är en riktig bladvändare och för mig en ny författare. Men jag gillar sättet som författaren har byggt upp berättelsen. Vartannat kapitel får man följa kvinnornas vandring och vartannat kapitel polisernas jakt efter Alice ute i vildmarken. En mycket spännande bok som jag ger högsta betyg till. Rekommenderar!

Boktitel: Falska vänner

Författare: Jane Harper

Förlag: Forum

Betyg: 5 / 5

Boken finns att köpa på Adlibris och Bokus (klicka på länkarna för att komma direkt till boken). Finns även som ljudbok.

Falska vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s