För oss är natten är ljus

Feelgood när den är som allra bäst…

Christoffer Holst har tidigare skrivit ”Mitt hjärta går på” (2015) och ”Mindfulness för losers” (2016). Det här är Christoffer Holsts tredje bok.

Oliver och hans familj är i USA på hans farfars begravning. Men det är vid hemfärd som allt ställer till sig. All flygtrafik hem till Sverige är inställd på grund av strejk och första bästa flyg hem lyfter om fyra dagar. Så familjen som består av Oliver, hans syster, mamma, pappa och pappas yngre flickvän blir kvar i New York, inkvarterade hos Olivers faster Tammy. Den försynta, blyga, tillbakadragande Oliver som ÄLSKAR Broadway och musikaler försöker njuta av dagarna. Det går väl så där när man har den mest dysfunktionella familjen….

Jag tyckte mycket om den här boken. Helt underbara karaktärer och dråpliga  kommentarer som jag skrattade högt åt vid flera tillfällen. Mamma Maggan och faster Tammy fastnade jag lite extra för. En lättsam, rolig och mycket underhållande bok. Boken finns även som ljudbok.

Boktitel: För oss är natten ljus

Författare: Christoffer Holst

Förlag: Bokfabriken

Utgivningsdatum: 2017-09

Holst_Forossarnattenljus_9789176295649 (3)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s