Manglade dukar och vikta servetter

Tanken var att jag skulle vänta med att skriva om den här boken tills det är dags för nästa bokcirkel men jag kunde inte hålla mig. Så en liten varning riktas till mina bokcirkelvänner som inte hunnit läsa boken än! Läs på egen risk…

I boken får vi följa Felicia som blir ägarinna av en hyresfastighet. En av lägenheterna ska hon inreda till sig själv. Hon får kontakt med den attraktiva Jonathan som är antikhandlare och han vill fylla lägenheten med tidstypiska möbler. Allt vänds upp och ner.

Parallellt i berättelsen så får vi också följa Nanny som jobbar som hushållerska under 1800-talets Sverige.

En av de gamla möblerna som Felicia kommer över knyts samman med Nanny….

Den här boken är så charmig. Den gick rakt in i mitt hjärta. Roligt att författaren har lyckats med både en nutida och dåtida berättelse och vävt samman dem på ett underbart sätt. Jag hoppas och ser framemot fler böcker av Ewa Klingberg.

Jag lyssnade på boken som ljudbok och Maria Lyckow gör en fantastisk uppläsning.

Boktitel: Manglade dukar och vikta servetter

Författare: Ewa Klingberg

Utgivningsdatum: Maj 2017

Förlag: Historisk media

MangladeDukarOchViktaServetter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s