Mitt (inte så) perfekta liv

Tredje Kinsella-boken jag lyssnade på i somras. Jag tror nog det här var favoriten.

Ni vet hur perfekt livet kan se ut på Instagram? Katie Brenner lever ett så perfekt liv. Har en fin våning i London, ett bra jobb inom PR-branchen, äter gott och shoppar på fina affärer. Fast som titeln skvallrar så är det inte alls riktigt så. När hon får sparken från sitt assistentjobb så har hon inget annat val än att flytta hem till föräldrarnas gård på landet. Föräldrarna bestämmer sig för att starta en lyxcamping och Katie får en chans att verkligen göra något som hon är bra på, nämligen sköta PR-biten. En oväntad gäst checkar in på campingen, Demeter, chefen som gav Katie sparken…

Jag tyckte om den här boken. Sophie Kinsella skriver på ett så humoristiskt sätt. Under bokens gång skrattade jag högt vid flera tillfällen. Den var både charmig och mysig. Sophie Kinsella har tidigare gett ut Shopaholic-serien men de böckerna har jag varken läst eller lyssnat på.

Boktitel: Mitt (inte så) perfekta liv

Författare: Sophie Kinsella

Utgivningsdatum: 2017-05

Förlag: Printz Publishing

Mitt inte så...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s