Mina hemligheter

Emma sitter på flyget hem efter en mindre lyckad jobbresa när flygrädslan kommer över henne. Bredvid henne sitter en främling. En snygg amerikan. När hon tror att flyget ska störta och hon kommer att dö så berättar hon ALLA sina hemligheter för främlingen. Eftersom det här inte är någon spänningsroman så landar de så klart tryggt på marken. Dagen efter kommer hon till jobbet och träffar sin nya chef. Det är ingen mindre än främlingen som hon satt bredvid dagen före på planet. Främlingen som hon berättade alla sina hemligheter för….

En rolig, charmig och lättlyssnad bok. Även om jag ibland ville ta fram skämskudden. Men så har jag känt lite med alla tre Kinsella-böckerna jag lyssnat på.

Boktitel: Mina hemligheter

Författare: Sophie Kinsella

Utgivningsdatum: 2017-07

Förlag: Printz Publishing

Mina hemligheter - kopia.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s